‎Durres Lajm

‎Durres Lajm

Kjo platformë u krijua dhe mirëmbahet përmes projektit “Media for All” financuar nga Qeveria e Britanisë së Madhe. Përmbajtja dhe pikëpamjet e mbledhura dhe të shprehura përmes kësaj platforme janë përgjegjësi vetëm e autorëve.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *