Konica

Konica

Konica.al është portali klasik me veshje moderne që ka mbërritur tashmë dhe mungonte për shumë arsye.
Do të jetë portali i debateve të forta intelektuale, në të gjitha fushat ku mund të bëhet debat,si dhe një zë kritik i shoqërisë dhe kombit.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *